Aranjamente Florale Deosebite Personalizate

Realizam Aranjamente Florale Deosebite La Comanda

La Cerere Executam Si Mostre

Aranjamente Florale Deosebite in bostan

Aranjamente florale  -Am luat un bostan potrivit pe care l-am aurit bine si am pus interior culori si frunze de toamna. Am adaugat din belsug hortensie, cale, gloriosa si trandafiri. Aranjamentul este creatie proprie si are accesorii realizate manual.

-Aranjamente florale Deosebite in bostan-

Aranjamentul a fost realizat intr-un bostan vopsit si accesorizat cu capse vopsite in degradee. Florile pe care le-am folosit au fost cale, trandafiri, hortensie,ranuculus si frezie. Aranjamentul este creatie proprie si are accesorii realizate manual.

Aranjamente florale Deoebite in bostan

Aranjamentul a fost realizat intr-un bostan vopsit, pictat si accesorizat cu strasuri. Florile folosite au fost: lalele, cale, bujori, mini trandafiri si anemone. Aranjamentul este creatie proprie si are accesorii realizate manual.

-Aranjamente florale Deosebite de ziua mamei-

Aranjamentul a fost realizat intr-o cutie de lemn accesorizata cu flori presate si crenguta impletita in forma de infinit. Florile folosite au fost: astromelie, cyclamen, lalele si santini. 

-Aranjament Floral Deosebit pentru un nou nascut- 

Intr-un vas doua fire de mathiola, ca doua maini, protejeaza un boboc de lalea, in stanga si in dreapta alte doua fire de lalea si astromelie sustin acelasi boboc. Totul este completat cu o patura de santini si muschi.

Aranjamente florale Deosebite  in vas Murano

Un aranjament elegant si optimist realizat in sticla Murano, completat cu Strelitia-floare paradisului, orhidee si iris.

Aranjamente Florale Deosebite Pentru Pasionatii De Gradina

Aranjamente florale Deosebite  pentru pasionatii de lectura

         Am ales o cutie in forma de carte in care am asezat fir cu fir trandafiri, fresie, Leucadendron, orhidee iar in mijloc, ca semn al pretuirii o strelitie.

Aranjamente florale Deosebite pentru pasionatii de gradinarit

Aranjamentul este realizat pe un pat de muschi presarat cu bulbi si ingradit cu gard de scobitori. In stropitoare am combinat orhidee, cu trandafiri, proteea si helleborus

  Aranjamente Florale Deosebite om de zapada

 Aranjamentul a fost realizat pe un suport cu zapada artificiala si accesorizat cu un suport de lumanare tip casuta. Omul de zapada a fpst facut din crizanteme de olanada si mini trandafiri.

 Aranjamente florale Deosebite  pentru iubitorii de pisici

Aranjament in cutie imbracata in blanita cu trandafiri, orhidee, lalele si cap de pisica din crizanteme de Olanda. Aranjamentul este creatie proprie si are accesorii realizate manual.

Urs din flori

Intr-o tava de tort in forma de inima am construit un cap de urs polar din crizanteme de olanda. Am completat aranjamentul cu trandafiri si aster si o funda din trandafiri. Aranjamentul este creatie proprie si are accesorii realizate manual.

  Aranjamente florale  de primavara

Am lipit pe un vas ramuri inmugurite ramase de la curatatul pomilor si am construit un aranjament pe inaltimire realizat din mathiola, lisianthus, orhidee, lalele si anthurium. Aranjamentul este creatie proprie si are accesorii realizate manual.

 Aranjamente florale  de primavara

Am lipit pe un vas muschi si ramuri inmugurite ramase de la curatatul pomilor si am realizat un aranjament mediu cu anthurium, lalele, astrmelie si lisianthus. Aranjamentul este creatie proprie si are accesorii realizate manual.

Aranjamente florale  de primavara

Am lipit pe un vas muschi si ramuri inmugurite ramase de la curatatul pomilor si am realizat un aranjament pe inaltime din mathiola, iris, lisiathus si santini. Am lipit pe un vas muschi si ramuri inmugurite ramase de la curatatul pomilor si am realizat un aranjament

Madalina & Bogdan

“Mi-am dorit ca nunta sa fie un lucru unicat si minunat. M-am inspirat de pe https://www.theknot.com/ .Toate buchetele si aranjamentele florale au fost mult mai frumoase decat mi le-am imaginat. Multumim echipei Maururu”

Dana & Lucian

Cand am venit la voi aproape ca nu aveam nicio idee cum sa fie aranjamentele. Mi-a placut un buchet de pehttp://www.brides.com/wedding-ideas/wedding-flowers .Ideea cu aranjamentele florale in cutii suprapuse si realizarea lor a fost geniala.

Diana & Daniel

Felicitari si cat mai multe mirese fericite Ruxi. Si acum ne si admiram aranjamentele.

Mimi & Mihai

“Mi-am dorit ca nunta sa fie un lucru unicat si minunat. M-am inspirat de pe https://www.theknot.com/ .Toate buchetele si aranjamentele florale au fost mult mai frumoase decat mi le-am imaginat. Multumim echipei Maururu”

Alexandra & Alex

Maururu au realizat pentru noi nu doar partea de flori ci si intreaga tematica a nuntii. Recomandam intreaga echipa si in special pe Ruxandra pentru creativitate si talent.

Roxana & Bogdan

Toate aranjamentele , buchetele si lumanarile au iesit superb. Cel mai mult m-am bucurat de arcada pentru ca era visul meu, Iti multumesc din suflet Ruxandra. O sa recomand mereu echipa Maururu.

Ai nevoie de informatii suplimentare?

Suntem aici sa te ajutam

Date Contact Maururu
Designer Florist Ruxandra Nicolae
Sef Atelier Bucuresti
Adresa:Bd Unirii,Nr 57,sector 3
Telefon :(+40)0766 435 205
Email flori@maururu.ro
Facebook: