Nuntile de primavara sunt infloritoare sub bagheta unui designer florist

 

Anul acesta avem unda verde la nunti naturale, fluide cat mai “cu picioarele pe pamant”. Am ales pentru nunta Laurei a lui Ilie un decor care sa transforme complet o sala de nunta clasica intr-un colt de natura. Aranjamente florale nunta de masa au constat in  fire de hedera, muschi si o mini gradina intr-un vas de sticla din care rasareau flori de primavara: lalele, ranunculus si iris. Vasul plin cu putin pamant si muschi, prin micile broboane de apa rezultate de la transferul din atelier (16-18 grade) in sala de evenimente,  chiar te duceau cu gandul la o dimineata cu roua. De fapt de aceea am si optat pentru  vas de sticla, sa aducem roua pe masa.

Prezidiul a continuat si el povestea unui colt de gradina infloritor cu bujori, trandafiri, ornithogalum si lumanari si hedera curgatoare, asezate confortabil pe o patura de muschi. Nu am neglijat nici decorul exterior si am ales sa mergem pe acele accente de lumini calde, rame foto, mesaje scrise pe bucati de lemn si herdera. Un fotocorner simplu, plin de lumini care imediat a fost insufletit de invitati care profitau de fiecare “accesoriu mobil”.

Cireasa de pe tort a fost reactia plina de bucurie, incantare si multumire a miresei. Cum spune si ea mai jos: O mireasa fericita!

“Draga mea Ruxi, nu am cuvinte pentru a-ti multumi pentru tot ce ai facut pentru noi. Totul a fost si tu ai fost senzationala. Dupa ce te-a cunoscut iubi, mi-a spus.  “Stai linistita, totul o sa fie bine. Nu stiu unde ai gasit-o dar este la fel ca tine” :)))
Totul a fost minunat. Am ramas fara cuvinte cand am vazut sala. Toti invitatii au fost impresionati de aranjamente si mi-au spus ca nu au mai vazut asa ceva. In concluzie, iti multumesc pentru tot: profesionalism, prietenie, intelegere, bun simt, pentru faptul ca am simtit ca ai facut totul din suflet si sper ca drumurile noastre sa se intersecteze si pe viitor.❤💋💋💞💞💖❤💞Te pup draga mea,O mireasa fericita :)”

 

« 2 of 2 »

 

Cuplu: Laura si Ilie 

Locație petrecere: Hotel Caro
Foto: Vlad Gherman 
Machiaj: Andra Manea 
Locatie: Hotel Caro, Bucuresti 
Concept si design floral: Maururu 
Data: 29.04.2017