Buchete Deosebite Personalizate

Realizam Buchete Deosebite La Comanda

La Cerere Executam Si Mostre

Aranjamente florale in bostan

Aranjamente florale  -Am luat un bostan potrivit pe care l-am aurit bine si am pus interior culori si frunze de toamna. Am adaugat din belsug hortensie, cale, gloriosa si trandafiri. Aranjamentul este creatie proprie si are accesorii realizate manual.

-Aranjamente floral in bostan-

Aranjamentul a fost realizat intr-un bostan vopsit si accesorizat cu capse vopsite in degradee. Florile pe care le-am folosit au fost cale, trandafiri, hortensie,ranuculus si frezie. Aranjamentul este creatie proprie si are accesorii realizate manual.

Aranjamente florale in bostan

Aranjamentul a fost realizat intr-un bostan vopsit, pictat si accesorizat cu strasuri. Florile folosite au fost: lalele, cale, bujori, mini trandafiri si anemone. Aranjamentul este creatie proprie si are accesorii realizate manual.

-Aranjament floral de ziua mamei-

Aranjamentul a fost realizat intr-o cutie de lemn accesorizata cu flori presate si crenguta impletita in forma de infinit. Florile folosite au fost: astromelie, cyclamen, lalele si santini. 

-Aranjament pentru un nou nascut- 

Intr-un vas doua fire de mathiola, ca doua maini, protejeaza un boboc de lalea, in stanga si in dreapta alte doua fire de lalea si astromelie sustin acelasi boboc. Totul este completat cu o patura de santini si muschi.

Aranjamente florale  in vas Murano

Un aranjament elegant si optimist realizat in sticla Murano, completat cu Strelitia-floare paradisului, orhidee si iris.

Madalina & Bogdan

“Mi-am dorit ca nunta sa fie un lucru unicat si minunat. M-am inspirat de pe https://www.theknot.com/ .Toate buchetele si aranjamentele florale au fost mult mai frumoase decat mi le-am imaginat. Multumim echipei Maururu”

Dana & Lucian

Cand am venit la voi aproape ca nu aveam nicio idee cum sa fie aranjamentele. Mi-a placut un buchet de pehttp://www.brides.com/wedding-ideas/wedding-flowers .Ideea cu aranjamentele florale in cutii suprapuse si realizarea lor a fost geniala.

Diana & Daniel

Felicitari si cat mai multe mirese fericite Ruxi. Si acum ne si admiram aranjamentele.

Mimi & Mihai

“Mi-am dorit ca nunta sa fie un lucru unicat si minunat. M-am inspirat de pe https://www.theknot.com/ .Toate buchetele si aranjamentele florale au fost mult mai frumoase decat mi le-am imaginat. Multumim echipei Maururu”

Alexandra & Alex

Maururu au realizat pentru noi nu doar partea de flori ci si intreaga tematica a nuntii. Recomandam intreaga echipa si in special pe Ruxandra pentru creativitate si talent.

Roxana & Bogdan

Toate aranjamentele , buchetele si lumanarile au iesit superb. Cel mai mult m-am bucurat de arcada pentru ca era visul meu, Iti multumesc din suflet Ruxandra. O sa recomand mereu echipa Maururu.

Ai nevoie de informatii suplimentare?

Suntem aici sa te ajutam

Date Contact Maururu
Designer Florist Ruxandra Nicolae
Sef Atelier Bucuresti
Adresa:Bd Unirii,Nr 57,sector 3
Telefon :(+40)0766 435 205
Email flori@maururu.ro
Facebook: