Lumanarile de cununie scurte: noul trend indragit de miri

 

Lumanarile de cununie scurte sunt cea mai practica si avantajoasa varianta atat pentru miri cat si pentru floristi. Aceasta tendinta a inflorit si s-a raspandit repede in toata tara devenind in scurt timp preferata mirilor si un nou trend.

Sunt usor de transportat, nu exista riscul sa se rupa, sunt mai usoare, au un buchet floral bogat si mirii care le aleg spun ca sunt: “finute si frumoase”.

Noua ne plac pentru ca sunt practice in timpul evenimentului, pot face parte din decorul de prezidiu si pot fi pastrate cu usurinta in casa. Pot fi aprinse in casa pastrand traditia care zice ca lumanarile de cununie aduc liniste si lumina in cuplu. Decorul floral care le insoteste este de cele mai multe ori bogat si rezistent fiind realizat in burete floral.

Un alt avantaj pentru care sunt preferate de nasi si miri este pretul. Sunt mult mai accesibile decat cele clasice, pot fi chiar la jumatate de pret.

Inaltimea medie cu care se lucreaza este de 35 – 40 cm si aceasta este si varianta pe care o recomandam si noi.  Sunt suficient de lungi cat sa poata avea un decor floral frumos, bogat dar in acelasi timp sa poata fi tinute in mana de domnisoara si  cavalerul de onoare.

Va recomandam sa folositi si in acest caz diverse accesorii si elemente care pot personaliza lumanarile de nunta. Chiar daca par micute, au suficient spatiu pentru creativitate.

In functie de tematica aleasa de mirii nostri noi am folosit: fus si lana, nasturi, fluturi, pasari, taste de calculator, diverse fructe (mere, rodie, nuci), sfoara, dantela, accesorii crosetate, carti in miniatura.

Cromatica lumanarilor poate fi similara cu cea din buchetul de nasa sau de mireasa, sau o combinatie intre ele.

Oricum toate se armonizeaza cu succes sub bagheta unui designer florist .