De ce sa alegi o tematica de nunta personalizata?

Nunta lor a fost de departe una dintre cele mai controversate, interesante și deosebite nunți pe care le-am “arbitrat”. Au ales o tematica unica pe meleagurile noastre, așa cum sunt și ei. Au ales o tematica microbista, in care jocul de fotbal cu toate elementele sale a stat la baza: terenul de fotbal, mingea de fotbal, bilete de intrare, numele stadioanelor, etc. Au ales tematica “The perfect match” foarte simplu si natural, pentru ca el este pasionat de fotbal iar ea a vrut o nunta unica, speciala si care sa ii reprezinte pe amandoi. Ce a urmat a fost un cantonament pentru meciul decisiv. Am ales echipele, Liverpool ( mirele) si Barcelona (mireasa), arbitrii (nasii) stadionul (locația) și am început sa lucram la invitațiile de nunta cu o grafica cat mai apropiata de un bilet de intrare la meci.

 

Place cardurile, meniurile, numerele de masa au fost si ele la inaltime, personalizate dupa tematica „The perfect match”.

Aranjamentul floral pentru nunta (aranjamente florale nunta fotbal)a fost piesa de rezistenta, in jurul lui gravitand practic toata tematica.
Vazele clasice folosite pentru aranjamentele florale de nunta au fost înlocuite cu mingi de fotbal, adaptate pentru un aranjamente de masa sauvage in care s-au pus flori asortate cu mingile. Mingile de fotbal au fost asezate tactic pe un suport îmbracat in muachi de padure asemanator cu terenul de fotbal. 
La prezidiu am folosit imaginatia la maxim si am realizat un teren de fotbal in miniatura. Piesa centrala a fost o minge de fotbal in marime naturala, asezata pe gazon si înconjurata de porti in miniatura create special pentru tematica nuntii.
Candy bar-ul a fost cireasa de pe tort, find realizat si el sub forma unui stadion, dulciurile fiind asezate pe bancute de lemn asemeni suporterilor.


Lumanarile de cununie, buchetul de mireasa si buchetul de nasa au fost prinse si ele in tematica nuntii.
Nasa a ales un buchet jumatate compact, jumatate souvage, asortat cromatic cu rochia. Lumanarile de cununie au pastrat stilul buchetului de nasa, jumatate compacte si jumatate souvage si au fost realizate intr-un suport rotund decorat manual cu seminte de floarea soarelui.
Buchetul de mireasa compact, amintind de o minge de fotbal, a fost simplu si elegant doar din trandafiri albi si anemone Panda.
Pentru ca a vrut sa pastreze buchetul de mireasa pentru ea, cand a fost sa arunce buchetul a avut un buchet surpriza, usor, realizat din pop corn vopsit in alb si negru, aplicat manual pe o minge.

Buchetul de popcorn a devenit mascota nuntii si a fost folosit pe stadion la sedinta foto si la dansul mirilor.

 

Toate detaliile au conturat frumos dar intr-o maniera eleganta nunta, nici un invitat nu s-a simtit “ca pe stadion” din contra impresia generala a fost de nunta eleganta, unica, personalizata cu bun gust iar mirii chiar au avut, dupa spusele lor, “the perfect match”.
Tips:
• transformati-va nunta din vis in realitate dar fara a folosi elemente exagerate sau puternic contrastante. Pana la urma nunta ar fi bine sa fie un spatiu echilibrat in care invitatii sa se simta bine
• Cand decideti sa optati pentru o nunta personalizata lucrati cu un designer florist cu care sunteti compatibil, care are experienta si stie cum sa armonizeze toate elementele unei nunti: aranjamente de masa (aranjamente florale nunta), aranjament prezidiu, invitatii, meniuri, palce carduri, candy bar, fotocorner,
• Personalizat nu inseamna mai scump, din contra cu cat imaginatia, creativitatea si indemanarea designer-ului este mai mai mare cu atat pretul decorului este mai mic. Aveti incredere si flexibilitate pentru a realiza un concept de nunta deosebit.

aranjamente florale nunta carduri de masa nunta candy bar nunta fotbal buchetul miresei aranjamente florale prezidiu lumanari nunta