Aranjamente Florale Prezidiu Personalizate

bullet-3Oferim Consultanta Gratuita Pentru Personalizarea Nuntii.
bullet-3In Ziua Nuntii Ai Un Designer Care Se Ocupa De Nunta Ta.

 

Realizam Aranjamente Florale Prezidiu La Comanda

La Cerere Executam Si Mostre

 

Aranjamente Florale Prezidiu din dalii

Aranjamente florale  prezdiu realizate din boluri de sticla de diferite dimensiuni cu trandafiri , dalie , hortensie si rodie.

Aranjamente Florale Prezidiu .

Aranjamente florale  prezidiu realizat in suport creat special de atelierul Maururu pentru eveniment. Florile folosite  sunt: trandafir,gerbera si freza

 

Aranjamente florale pt Prezidiu cu tematica mediteraneeana.

Aranjamente Florale Prezidiu cu tematica Fotbal

Aranjamente florale  prezidiu realizate pt o nunta cu tematica fotbal.

Aranjamente florale prezidiu cu trandafiri David Austin.

Aranjamente Florale Prezidiu cu tematica pisici

Aranjamente florale pentru  prezidiu realizat pentru o nunta cu tematica Pisici. Florile folosite sunt trandafir, garoafe si crizanteme de Olanda.

Aranjamente Florale Prezidiu la baza mesei

Aranjament floral prezidiu pe lungimea mesei realizat din trandafir, lisianthus si wax flower. 

Aranjamente florale prezidiu cu tematica traditionala.

Aranjamente florale prezidiu  cu tematica traditionala.

Aranjamente florale  prezidiu cu tematica Feng-Shui.

Peste 100 de Mirese Fericite in 2015

Recomanda cu Drag Maururu

 

O nunta neconventionala la Casa Vlasia

Iulia si Alexandre sunt un cuplu romano-francez minunat. Si-au dorit o nunta relaxanta, cu multi prieteni si multa natura. Cum in cazul lor mai mult de jumatate din invitati au avut...

Madalina & Bogdan

“Mi-am dorit ca nunta sa fie un lucru unicat si minunat. M-am inspirat de pe https://www.theknot.com/ .Toate buchetele si aranjamentele florale au fost mult mai frumoase decat mi le-am imaginat. Multumim echipei Maururu”

Dana & Lucian

Cand am venit la voi aproape ca nu aveam nicio idee cum sa fie aranjamentele. Mi-a placut un buchet de pehttp://www.brides.com/wedding-ideas/wedding-flowers .Ideea cu aranjamentele florale in cutii suprapuse si realizarea lor a fost geniala.

Diana & Daniel

Felicitari si cat mai multe mirese fericite Ruxi. Si acum ne si admiram aranjamentele.

Mimi & Mihai

“Mi-am dorit ca nunta sa fie un lucru unicat si minunat. M-am inspirat de pe https://www.theknot.com/ .Toate buchetele si aranjamentele florale au fost mult mai frumoase decat mi le-am imaginat. Multumim echipei Maururu”

Alexandra & Alex

Maururu au realizat pentru noi nu doar partea de flori ci si intreaga tematica a nuntii. Recomandam intreaga echipa si in special pe Ruxandra pentru creativitate si talent.

Roxana & Bogdan

Toate aranjamentele , buchetele si lumanarile au iesit superb. Cel mai mult m-am bucurat de arcada pentru ca era visul meu, Iti multumesc din suflet Ruxandra. O sa recomand mereu echipa Maururu.

Ai nevoie de informatii suplimentare?

Suntem aici sa te ajutam

 

Date Contact Maururu
Designer Florist Ruxandra Nicolae
Sef Atelier Bucuresti
Adresa:Bd Unirii,Nr 57,sector 3
Telefon :(+40)0766 435 205
Email flori@maururu.ro
Facebook:

     

 

 

Atelier Maururu

 

Cateva Cuvinte Despre Aranjamentele De Prezidiu

Suntem aici sa te ajutam

 

 

Aranjamentul de prezidiu

 

Prezidiul este despre voi, nu degeaba se numeste masa mirilor. Decorul floral si accesoriile folosite vorbesc despre povestea voastra, despre pasiuni si ar fi minunat sa fie ceva cat mai deosebit. Deosebit nu inseamna neaparat opulent, scump sau plin de flori. Un prezidiu deosebit in acceptiunea noastra este un prezidiu care vorbeste invitatilor despre voi intr-o maniera eleganta, armonizata cu locatia.

 

Sfaturi pentru aranjamente de prezidiu cu personalitate

–  tematica nuntii voastre ar fi frumos sa se regaseasca si in decorul de prezidiu. Pentru a crea o armonie vizuala si o continuitate stilistica prezidiul poate sa devina o prelungire mai complexa a aranjamentelor de masa;

– aranjamentul de prezidiu este diferit ca forma si structura fata de aranjamentele de masa. De cele mai multe ori este mai voluminos si realizat pe o parte sau pe toata muchia mesei;

– aranjamentul de prezidiu ar fi indicat sa nu fie mai inalt de 40 cm. Daca pentru aranjamentele de masa se pot folosi vaze de 60, 70-100 cm, la prezidiu ar fi de preferat sa ne orientam catre aranjamente la baza mesei sau curgatoare;

– puteti transforma prezidiul intr-un decor mai amplu, cu mai multe accesorii, cu lumanari, cu elemente specifice tematicii, care sa evidentieze si mai mult ideea de la care s-a plecat in construirea decorului de nunta;

– indrazniti sa cereti designer-ilor floristi aranjamente de prezidiu interesante, supradimensionate, care sa curga din tavan, aranjamente care sa va reprezinte.