bullet-3Traditie din 1980

Aventura Maururu a inceput in 1980, atunci cand mama mea, designer-ul senior,un simbol pentru domeniul floristic din Romania a deschis prima florarie din judetul Arges impreuna cu Serele Codlea.

bullet-3 Design & Arta florala

Pentru ca va plac aranjamentele florale deosebite si pentru ca sunteti unici ne place sa inventam pentru fiecare buchet,aranjament,botez sau nunta ceva personalizat,ceva asemeni voua. Orice Proiect pe care ni-l propuneti fie ca sfideaza sau se joaca cu geometria pentru noi este minunat si provocator.

bullet-3 Pasiune & Inventivitate

Acesta este motorul care ne-a adus pana aici si care ne duce  mai departe. Suntem constienti de cat de important este nunta pentru tine si vrem ca totul sa fie minunat. Lasa-ti dorintele, ideile si grijile in seama noastra, facem totul din pasiune si nimic nu este prea mult, prea tarziu sau irealizabil.

bullet-3 Calitatea serviciilor

-Planificam fiecare detaliu din timp pentru a gasi cele mai bune solutii .

-Nu ne ocupam de mai mult de doua nunti complete intr-o zi.

-Iti livram cu precizie elvetiana comenzile in locatiile specificate.

Povestea Noastra

 

In 1980 cand Serele Codlea incepeau sa isi exitinda reteaua de magazine in sudul tarii, Nicolae Maria a crezut in acest proiect ambitios pe atunci si a deschis printre primele florarii, ale lor din judetul Arges, la Campulug Muscel. Construite la jumatatea secolului XIX, de catre sasi, Serele Codlea, au avut timp si rabdare sa invete din experienta olandezilor ajungand si primii gradinari ai Casei regale de Hohenzollern. Gratie unor traininguri serioase sustinute de floristi olandezi, japonezi, experti in ikebana, astazi, Nicolae Maria continua impreuna cu fiica ei Nicolae Ruxandra, sub brandul Maururu, calatoria de mai bine de 35 de ani in domeniul design-ului floral.

  Cu sute de nunti realizate in ultimii ani, zeci de mirese sau mamici pentru care au facut acea zi oricum unica si importanta, sa fie parfumata, memorabila si infloritoare la propriu Maururu sustine evenimentele naturale si personalizate 100%.

Fiecare eveniment din viata noastra este special si are nevoie de oameni care sa intelega si sa transpuna acest lucru. De-a lungul anilor Maruru a adaptat designul florar in zeci de moduri si idei, a sfidat gravitatia cu negandite arhitecturi florare, a indulcit sau a salbaticit buchete si aranjamente, totul pentru a aduce specialul din fiecare la lumina, in cel mai natural si firesc mod cu putinta.

Nicolae Ruxandra & Nicolae Maria

 

Peste 100 De Mirese Fericite in 2016

Recomanda Cu Drag Maururu

 

Madalina & Bogdan

“Mi-am dorit ca nunta sa fie un lucru unicat si minunat. M-am inspirat de pe https://www.theknot.com/ .Toate buchetele si aranjamentele florale au fost mult mai frumoase decat mi le-am imaginat. Multumim echipei Maururu”

Dana & Lucian

Cand am venit la voi aproape ca nu aveam nicio idee cum sa fie aranjamentele. Mi-a placut un buchet de pehttp://www.brides.com/wedding-ideas/wedding-flowers .Ideea cu aranjamentele florale in cutii suprapuse si realizarea lor a fost geniala.

Diana & Daniel

Felicitari si cat mai multe mirese fericite Ruxi. Si acum ne si admiram aranjamentele.

Mimi & Mihai

“Mi-am dorit ca nunta sa fie un lucru unicat si minunat. M-am inspirat de pe https://www.theknot.com/ .Toate buchetele si aranjamentele florale au fost mult mai frumoase decat mi le-am imaginat. Multumim echipei Maururu”

Alexandra & Alex

Maururu au realizat pentru noi nu doar partea de flori ci si intreaga tematica a nuntii. Recomandam intreaga echipa si in special pe Ruxandra pentru creativitate si talent.

Roxana & Bogdan

Toate aranjamentele , buchetele si lumanarile au iesit superb. Cel mai mult m-am bucurat de arcada pentru ca era visul meu, Iti multumesc din suflet Ruxandra. O sa recomand mereu echipa Maururu.

Date Contact Maururu
Designer Florist Ruxandra Nicolae
Sef Atelier Bucuresti
Adresa:Bd Unirii,Nr 57,sector 3
Telefon :(+40)0766 435 205
Email flori@maururu.ro
Facebook:

 

 

Provacarea Marelui “Da”

Raspunderea lui "Da, iti sta bine! " si emotiile prin care trece  designer-ului nuntii tale   Un designer de eveniment este acea persona care impreuna cu mirii realizeaza conceptul intregii nunti si le armonizeaza toate ideile si visele.  Tot el concentreaza o echipa...

Culoarea anului 2018

Ceva Nou, Ceva Vechi, Ceva Împrumutat Ceva Ultra Violet   În fiecare an Pantone Color Institute alege o culoare sau două care să fie un reper de referință  cromatică pentru anul respectiv.  Pentru aceeia dintre dumneavoastră care sunt curioși să știe cine este Pantone...

Atelier Maururu