Aranjamente Florale Pentru O Nunta Traditionala

Cand ai o nunta cu “sora soarelui” (floarea soarelui) ca invitat special trebuie sa fi un cuplu tare aproape de natura, de traditii, de iubire, de caldura si in mod sigur de soare. Asa sunt ei, Ioana si Andrei, doi tineri care au ales pentru ei o tematica de nunta personalizata de echipa Maururu. Am strans tot ce este mai frumos din traditia romaneasca, am impletit-o cu toate detaliile preferate de miri si asa am putut realiza Aranjamente Florale Nunta traditionale pe gustul lor. In zborul  catre “soarele iubirii” au ales costume traditionale, broderie manuala, marama cusuta cu fir de borangic, fuioare, mireasma de busuioc si tuberoze, nunta lor a fost un colt de rai romanesc.

Aranjamentele Florale Nunta Traditionale au fost realizate in vase imbracate in iuta, sfoara si dantela. Am lipit toate elementele decorative pe vase manual, cu migala si am transformat atelierul Maururu intr-o adevarata”sezatoare”. Florile au fost simple, naturale cu iz de camp cu flori. Am folosit floarea soarelui, gypsophila, plante asemanatoare cu musetelul si lisianthus.

Buchetul de mireasa a fost ca un bulz alb de bujori, flori de bumbac, dalie, cu accente elegante aduse de eucharis si un strop de magie  adus de cateva spice de grau si busuioc. Am adaugat un strop de parfum prin tuberoze si frezie pentru a adauga poeziei florale si accente de aromaterapie. Buchetul de nasa, parca desprins din soare, a avut dalie portocalie, floarea soarelui din plin, celosia si nelipsitul busuioc. Lumanarile de cununie au fost si ele in ton cu tematica de nunta, accesorizate cu fuioare de lemn, pictate manual in culorile iei miresei. In parul miresei pe langa marama traditionala am venit cu o bijuterie florala. Lucrata cu atentia unui bijutier am folosit si aici grau, salvie, busuioc, tuberoza.

 

Noi am putea spune ca a fost o data ca nicio alta data o nunta rupta din soare, plina de iubire si traditii. Este cea mai frumoasa nunta traditionala plamadita in atelierul Maururu. Ne-am bucurat ca Ioana si Andrei au fost atat de dornici sa pastreze traditiile noastre si ne-au lasat sa conturam din punct de vedere stilistic nunta lor. Sa venim cu idei, cu sugestii, sa ne punem amprenta de designeri floristi pentru aranjamente florale, lumanari de cununie, buchet de mireasa, buchet de nasa si pentru bijuteriile florale. Ne-am bucurat si ca au ales sa foloseasca plante cu incarcatura emotionala si simbolism cum au fost: busuiocul, graul, rozmarinul, salvia sau bumbacul. Increderea pe care ne-au acordat-o a lasat creativitatea echipei Maururu sa se manifeste in avantajul lor realizand un pachet floral unic si frumos.

Nunta lor a avut o locatie de poveste fara pereche chiar in inima Bucurestiului. O oaza de natura cu detalii handmade si elemente bhoemian si new age, Ochisorul 13 a fost o alegere de suflet pentru miri , iar pentru noi o bucurie.

 

Testimonialul mirilor:

Suntem in luna de miere si eu ma gandesc la buchetul meu minunat. Mi-e dor de el. Totul a fost minunat si iti multumesc din inima

 

Tips:

  • Cand alegeti o tematica de nunta (ex: aranjamente florale nunta traditionala), studiati-o pentru a intelege toate elementele ei si toata savoarea
  • Fiecare tematica se compune din mai multe elemente, alegeti-le pe acelea care vi se potrivesc
  • Pentru a transmite si invitatiilor atmosfera tematicii, folositi cat mai multe elemente reprezentative
  • In alegerea tematicii de nunta tineti cont de locatia evenimetului, de tipologia invitatiilor si de dorintele membrilor apropiati ai familiei dumneavoastra.
  • Cand alegeti tematica consultati-va cu un designer de evenimente care va poate armoniza intreg evenimentul, plecand de la ideile dumneavoastra

 

 

 

 

 

 

Locație petrecere: Ochișoru
Fotograf: Theo Manusaride
Povestea nuntii: Nuntatraditionala.ro
Flori și decorațiuni: Maururu