Iulia si Alexandre sunt un cuplu romano-francez minunat. Si-au dorit o nunta relaxanta, cu multi prieteni si multa natura. Cum in cazul lor mai mult de jumatate din invitati au avut nevoie de cazare , Casa Vlasia a fost cea mai buna alegere pentru ei . Avand multi invitati din afara tarii, locatia le-a pus la dispozitie suficiente camere si toata lumea a fost relaxata si fericita.De cand am convenit ca ma voi ocupa de organizarea pentru nunta lor, au avut incredere in ideile mele si mi-au lasat mana libera sa creez un decor potrivit cu locatia si cu stilul dorit de ei.

Pentru a pastra un aer natural si familiar, am inlocuit mesele rotunde de la petrecere cu mese dreptunghiulare, la care oamenii sa poata sta cat mai aproape unii de altii. In locul unui aranjament floral central, am preferat sa avem un cordon de flori si lumanari la nivelul mesei, care sa bucure toti invitatii. Pe langa florile din vaze, am adaugat ghivece cu fragi proaspeti si infloriti, ghivece cu capsuni, busuioc si lavanda. Aceste detalii au fost o incantare pentru invitati, pentru ca au putut manca din fragi, din capsuni si au folosit busuiocul ca si condiment pentru limonada. Toata lumea a fost atat de impresionata, incat au plecat cu ghivecele acasa.

Decorul de prezidiu a fost o mica gradina de verdeata, flori si lumini. Pe toata lungimea mesei am folosit ghivece cu plante aromatice si ghivece cu fragi si capsuni. Am completat decorul cu muschi de padure, scoarta de copac si multe flori.

Buchetul de mireasa a fost realizat din flori pretioase si parfumate, cu influente glamour. Bujorii si murele au fost la ei acasa, insotiti de astrantia, dalie, eucalipt, lalele, scabiosa..

Buchetul de nasa a fost o intreaga poveste exotica, fiind realizat din ananas decorativ, gloriosa, trandafiri si helleborus.

Pentru lumanarile de cununie au ales modelul scurt, de 35 cm, si le-am decorat cu aceleasi flori pe care le-am folosit si la buchetul de mireasa.

Nunta lor a avut elemente eclectice.  Pentru a integra elemente de origine franceza am folosit la sugestia mirelui urmatoarele: sticle de vin pe post de sfesnic, sevalet de lemn cu tablou pentru mesajul de intampinare, ghivecele de lavanda , si astfel am adus Franta mai aproape.

A fost o nunta minunata, cu mult rafinament si iubire pe care fotografii de la “Teoria zambetului” au reusit sa le zugraveasca intr-o frumoasa galerie foto.

Aerul chic si glamour a fost asigurat prin make up si hair design de George Popescu, unul dintre cei mai buni hair stilisti din Romania. Nu spunem noi asta, ci premiile pe care le castiga.

Locatia este superba, personalul foarte bine pregatit si serviabil. Va recomand Casa Vlasia pentru nunta sau botez, iar daca nu aveti niciun eveniment de acest gen in viitorul apropiat, mergeti chiar si pentru un pranz sau cina. Peisajul este superb, au un vin bun, produc in regim propriu branzeturi si carne, au multe randunele care zboara in jurul hanului si o tocanita de hribi delicioasa.

Daca toata povestea infloritoare v-a placut, va asteptam cu drag in atelierul Maururu sa o creionam si pe a voastra!