Botezul este al II-lea cel mai emotionat moment, dupa nunta, din viata unei famili. Este un moment plin de emotie, caldura si iubire neconditionata. Acest moment  aduna in jurul lui oameni dragi, locatii potrivite cu specificul botezului, fotografi, muzica, ursitoare, candy bar, trusoul de botez personalizat si decoruri florale de poveste.

Toate decorurile de botez pe care echipa maururu le realizeaza au tematici care mai de care mai interesante si unice. Botezul despre care vorbim de aceasta data este despre, catifea roz prafuit, dantela, norisori, ursuleti si buline. Toate asortate cu baloane, cu meniuri, place carduri si invitatii.La intalnirea in care am pus la punct detaliile pentru botez  a paticipat si mica printesa pentru care se pregatea toata povestea si ne mai aproba cu cate un sunet, cu cate un mic gest. Toate elementele care au compus tematica pentru acest botez au dat senzatia de zbor pe un nor roz pufos. La un moment dat am realizat va vorbeam toti trei in soapta, sa nu cumva sa trezim visele roz pal si pufoase. 

Aranjamente florale botezAranjamentele de masa au fost realizate in vase imbracate in catifea roz pal, in care am decupat capul de ursulet, pentru a ne asorta cu meniurile si place cardurile. Ne place sa facem aranjamente florale personalizate asa ca acordam atentie fiecarui detaliu si transformam la fiecare eveniment atelierul de design floral Maururu intr-un mic laborator de creatie.  Am ales flori cu aspect de nor pufos si ne-am bazat pe: hortensie, gipsophila, minitrandafiri si un strop de eucalipt.

Lumanarea de botez am realizat-o ca pe un norisor pufos, imbujorat de cativa bujori roz si accesorizata cu catifea si dantela.Si pentru a intregi idea de zbor am adaugat in locatie multe baloane personalizate in tematica botezului. A fost un botez care a respectat dorintele parintilor si un decor floral care a infrumusetat locatia cu un aer de gingasie. 

 

Tips:

– daca pentru nunta puteti aloca mai mult timp cautarilor si ideilor, in cazul botezului nu o sa aveti prea mult timp la dispozitie. Va recomandam sa apelati la un designer de eveniment sau o persoana care va poate ajuta cu sugestii si organizarea. In acest fel va asigurati ca botezul va iesi asa cum va doriti si va puteti bucura de petrecere.

– alegeti o tematica in ton cu numele copilului, cu modul in care il alintati sau o tematica care este aproape de sufletul dumneavoastra.

– profitati de acest eveniment cu caracter familiar pentru a crea momente si surprize pentru invitati. Marturiile, candy-bar-ul, prezenta unor persoane care pot avea grija de copii invitatiilor, toate vor fi amintiri placute pentru invitati.

 Lumanare botez