Buchetele de cununie civila

Creative, unice si indraznete, asa recomandam sa fie buchetul de cununie civila. Acest lucru sfatuim pe cat mai multe mirese. O parte din ele isi doresc buchete nonconformiste si au incredere in ideiile noastre, dar altele aleg buchetele clasice.

Cununia civila este momentul de inceput din viata unei familii si chiar daca nu vrem sa recunoastem cu totii, este momentul din care vorbim mai des la plural si ne adresam cu dumneavoastra. Toate cuplurile fac acest pas si cu toate ca este primul, nu are aceasi incarcatura emotionala ca in ziua nuntii. Tinuta este mai simpla si comoda, invitatii sunt mai relaxati si timpul nu mai alearga cu aceeasi viteza cu care o  face in ziua nuntii. De acea noi sfatuim mirii sa dezvolte cat mai mult latura lor creativa si pasiunile si sa transforme buchetul de cununie civila intr-un accesoriu deosebit.

Cristina a ales  un buchet poseta, despre care ne-a spus ca a fost foarte apreciat de invitati si foarte comod pentru ea. Putea sa il tina pe brat in timp ce imbratisa invitatii, arata bine si asezat pe masa, se asorta foarte bine cu tinuta. A fost un Add Photo Gallery buchet care a iesit putin din tipare, a fost comod si croit special pentru ea.

 

 

Roxana si-a dorit foarte mult un buchet cu spice de grau dar avea o rochie eleganta. Pentru a putea sa ii indeplinim dorinta am realizat un suport hand made din spice de grau asezate unul langa altul si am imbracat manerul in tulpinile de la grau. Buchetul a fost senzational si a avut multi admiratori.

 

 

Lidia si-a dorit un buchet special si ne-a spus ca ii place muntele. I-am schitat un buchet  realizat in suport hand made din muschi de padure presarat cu ghinda si scoarta de mesteacan si cu cateva crengute. I-a placut mult ideea si buchetul a fost un accesoriu de neuitat.

 

 

 

Georgiana a vrut sa asorteze perfect tinuta ei cu cea a sotului si am realizat buchetul in cromatica potrivita, cu flori care sa accentueze acest lucru.

 

Ioana a vrut un buchet “all white” in care sa aiba elemente de iarna- conuri de brad, crengute de brad. A facut intocmai si i-am dat un plus de rafinament introducand cateva plante aeriene si suculente.

 

 

Ana a vrut un buchet feng shui care sa aiba toate cele 4 elemente. Am realizat un suport hand made rotund din boabe de cafea si orez (simboluri pentru energie si abundenta) similar cu simbolul yin si yang.  Am folosit un accesoriu din sarma aurie pentru a reprezenta metalul, flori albastre pentru apa, plante rosii pentru foc si putina scoarta maro pentru elementul pamant. Rezultatul va lasam pe voi sa il analizati.

 

Iar eu, pentru ca si floristii se casatoresc, am ales un buchet “cornul abundentei”, pentru ca magia florilor se simte si pentru ca un asa buchet realizat in suport hand merita tot efortul si pretuirea.

Va invitam sa visati si sa lasati designer-ii nostri sa va creioneze un buchet deosebit, memorabil si confortabil.

Arta de la lucra cu flori si de a le combina cu elemente din natura, din gastronomie, cu elemente feng shui este ceva ce trebuie sa aveti in ziua nuntii.

 

Toate Buchetele au fost realizate in atelierul Maururu