Mereu am zis că buchetul de mireasa este cea mai naturala si frumoasa expresie a miresei. Un crampei de natura in mana ei. In buchet se aduna toate emotiile si pe el il strange in mana in biserica.Cum ar putea sa fie altfel buchetul de mireasa daca nu foarte important in ziua nuntii? Este printre cele mai fotografiate componente, cel mai aproape de mireasa, este plin de farmec si naturalete. Toate buchetele din poze se incadreaza in categoria de buchete de mireasa primavara si sunt niste buchete de mai ca iti vine sa le mananci.

     In fiecare an zeci de mirese trec pragului atelierului Maururu pentru aranjamente florale nunta, lumanari de cununie, buchete de nasa si buchete de mireasa. O parte din buchete sunt clasice, altele sunt arhitecturale, iar unele sunt personalizate.

     Nu ai cum sa uiti buchete cu mure si menta proaspat inflorita, sau mirosul buchetului de mireasa cu rozmarin, salvie si grau, cel cu flori de salcam, margaritar si bujor sau cel cu flori de tei. Acestea sunt buchete care iti incanta cel putin 3 simturi: cand le vezi sunt vii, pline de miscare si naturalete, cand le atingi simti catifeaua si fragilitatea petalelor iar cand mirosi florile, acestea te poarta intr-o lume de senzatii si amintiri. Uneori, prin textura, forma si parfumul lor seamana cu un desert si iti vine sa le mananci.

     De la miresele noastre fericite stim povesti despre senzantii trezite de florile din buchetele lor. O mireasa fericita ne-a spus ca atunci cand a mers la Cabana Ciucas si a mancat clatite cu flori de bujor si-a amintit de parfumul buchetului de mireasa realizat din bujori roz.

  buchete de mireasa primavara   O alta poveste este despre florile de salcam. Cand a trecut prin Targu Mures a oprit la un restaurant si i-a atras atentia in meniu clatite cu flori proaspete de salcam, de care i-am povestit eu cand i-am sugerat flori de salcam in buchetul de mireasa. De acolo m-a sunat bucuroasa ca au avut flori de salcam in buchet si a simtit acel moment firesc al servirii mesei ca pe o sarbatoare. Nici florile de tei nu au fost mai prejos, i-au amintit miresei de bunica ei care culegea florile de tei si le punea pe ziare la uscat in camera de zi. Cand intra pe furis in acea camera era asa un aer proaspat si racoros de flori de tei, miros de care si-a amintit cand a tinut in mana buchetul ei de mireasa personalizat. Fiecare mireasa are ceva unic și isi alege nunta in anotimpul care i se potrivește.

    

buchete mireasa primavara

Luna Mai chiar daca este blamata ca nu ar fi o luna buna de maritis, pentru ca asemenea florilor de Mai care se scutura si casnicia se va destrama repede, este o luna magica, plina de flori frumoase si parfumate. La limita intre primavara si vara, are zile caldute si cer senin usor brazdat de nori, este luna narciselor, lalelelor, bujorului, liliacului, salcamului si margaritarului. O luna a parfumului si romatismului care abunda in flori frumoase, de pe plaiurile noastre pe care le recomand cu caldura sa fie introduse in buchetele de mireasa.

Nu este ceva indraznet, nu este riscant, este o intoarcere la simbolism si naturalete.

 

Tips: 

  • Viseaza florile pentru nunta ta si gasesti un Designer Florist care sa iti “talmaceasca” visul si sa il materializeze cu pasiunie si profesionalism
  • Profita de florile care sunt in sezon in ziua nuntii tale. Nu doar ca vor costa mai putin dar vor aduce acel strop de magie și naturalete
  • Ai încredere in propunerile unui Designer Florist! Tu ești oglinda lui, nu vrea decat sa fii cea mai frumoasa. Fiecare eveniment in care se implica isi propune sa fie cel mai bun din cariera lui.
  • Alege un buchet de mireasa care sa iti completeze tinuta. Nici prea mare, nici prea mic, totul ar fi bine sa fie in concordanta cu rochia, accesoriile si statura miresei.
  • Foloseste cu incredere accesorii personalizate in buchetul de mireasa.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Buchete de mireasa primavara Buchete Mireasa Primavara Buchete de mireasa primavara buchete mireasa primavara buchete mireasa primavara buchete de mireasa primavara buchete de mireasa primavara