Nuntile in aer liber sau in natura sunt poate cele mai frumoase, sincere si iubite nunti. Ne plac pentru ca se adreseaza oamenilor iubitori de natura, vorbesc despre miri asa cum sunt ei , accentul fiind intotdeauna pe o stare generala de bucurie, de distractie si relaxare.  Meniul clasic de nunta este inlocuit cu preparate proaspete, gratare, protap, salad bar sau burger bar. Candy bar-ul este o minunatie in care regasim diverse placinte cu fructe, dulciuri cu ciocolata si bezea sau dulciuri row vegan. Nu lipsesc diverse variante de limonada sau fresh-uri si inghetata. Ne plac si recomandam aceste nunti pentru ca vorbesc despre iubire si totul se concentreaza pe o stare generala de bine, fara exagerari din niciun punct de vedere. Din fericite in ultimii ani au aparut locatii aproape de Bucuresti care ofera cadrul perfect pentru acest gen de nunti. Mai jos vom trece in revista locatiile care ne-au impresionat cel mai mult.

1.Casa Vlasia

O locatie superba la 40 de minute de Bucuresti unde orice nunta isi scrie povestea de dragoste intr-un mod natural si rafinat. Casa Vlasia te duce in prima faza cu gandul la un han avand o arhitectura asemanatoare cu constructiile din acea perioada. Intrarea este deosebita avand pe dreapta cat si pe stanga o podgorie de vita de vie, iar in zilele cu evenimente pot fi asezate faclii care ofera un aer romantic.

O data ce treci portile hanului te intampina un rafinament si o oaza de natura in care te poti relaxa si bucura de orice eveniment. Avantajele acestei locatii sunt multiple. Ofera camere pentru cazarea invitatiilor, au doua spatii pentru desfasurarea evenimentelor la distante destul de mari una fata de cealalta, piscina, au bucatarie proprie, ferma proprie, un bucatar foarte bun si un peisaj natural deosebit pentru sedintele foto.

2.Tree House

Una din primele locatii din apropierea Bucurestiului care a indeplinit dorintele mirilor iubitori de nunti in natura, Tree House ofera trei locatii de nunta de poveste. Tree House Lunguletu este putin mai rustica, cu multa iarba verde, cu piscina, loc de joaca pentru copii si ponei. Tree House Lagoon Cosoba si Forest sunt locatii mai elegante, asezate la marginea padurii, cu spatii generoase pentru dans si distractie. Locatia ofera servicii de catering, personalul este foarte dedicat organizarii evenimentelor iar invitatii pot petrece o seara relaxanta in conditii deosebite.

3.The Wedding House

Poate cea mai “homie” dintre locatiile in aer liber, The wedding house este o poveste spusa cu mult suflet si atentie la detalii. La locatie plecand din centru capitalei se ajunge in aproximativ 45 de minute folosind autostrada Bucuresti-Pitesti.  Odata ajunsi acolo pasim in alta lume. O lume a bucuriei, a detaliilor si a dragului de petrecut timp de calitate, in natura, cu mancare buna, muzica pe masura. Locatia ofera mai multe spatii in care invitatii se pot distra, exista zona cu nisip, o mini gradina de zarzavaturi, pomi fructiferi, partea de meniu este minunata fiind de cele mai multe ori un spectacol delicios asigurat de Bacania veche. Spatiu destinat meselor este rustic, plin de lumini si flori avand o deschidere si o priveliste catre padure si camp. Va recomandam o sedinta foto la apus cu acele campuri pe fundal, este un peisaj frumos si unic.

4.Phoenix Cernica Club

Situat la 20 km de centrul Bucurestiului locatia ofera 2 spatii pentru evenimente desosebite cu iesire la lac. Una din locatii ofera piscina iar cealalata ofera un spatiu verde generos. Ambele locatii ofera un meniu preparat in bucatarie proprie si un personal specializat in organizarea evenimentelor.

5.Gradina cu licurici

O locatie care ne-a placut pentru prospetimea ideilor cu care isi intampina oaspetii este Gradina cu licurici. La doar 15 minute din centrul Bucureştiului ofera vedere la lacul Morii, ponton, loc de joaca pentru copii, iarbă verde, plaja, spatiu interior si exterior, bucatarie in aer liber. Este un spatiu intim si dinamic in care orice eveniment va deveni memorabil prin toate serviciile si spatiile pe care locatia le ofera.

6.The Green Spot

Este o locatie autentica tip hambar aproape de Bucuresti, in localitatea Ciolpani. Cu o arhitectura desprinsa din pozele americane cu nunti, locatie oferta o experienta perfecta pentru mirii care prefera acest stil. Un cadru relaxat, decoruri florale permisive, atmosfera relaxanta, un loc pentru fotografiile de nunta memorabil sunt doar cateva din atuurile unei nunti in acest cadru romantic si natural.