Ceva Nou, Ceva Vechi, Ceva Împrumutat Ceva Ultra Violet

 

În fiecare an Pantone Color Institute alege o culoare sau două care să fie un reper de referință  cromatică pentru anul respectiv.  Pentru aceeia dintre dumneavoastră care sunt curioși să știe cine este Pantone Color Institute, va informăm că  este un serviciu de consultanță în cadrul companiei Pantone. Aici se preved tendințele globale de culoare și se consiliază companiile în ceea ce privește culoarea în identitate a mărcilor și dezvoltarea produselor, pentru aplicarea și integrarea culorilor ca un bun strategic. Culoarea anului 2018 este ultra violet (cod 18-3838) o culoare puternică și hipnotizatoare despre care ei spun că luminează calea spre ceea ce urmează să vină, accentuând foarte mult componenta creativă.

Leatrice Eisenam, Director Executiv în cadrul Pantone Color Institute, spunea că trăim într-o perioadă care cere inventivitate și imaginație. Consideră că este inspirațional cum aceasta culoare albastru-indigo- violet, crește nivelul de conștiință și potențialul fiecaruia , ducându-le la un alt nivel.

Noi ne bucurăm că anul 2018 este așezat sub acest semn cromatic atât de spritual și plin de valențe evolutive. Dorim să profitam de această vibrație benefică și creativa a acestei culori inspiraționale și să aducem cuplurilor care se căsătoresc anul acesta puțin ultra violet în organizarea nuntii lor.  Ceva Nou, Ceva Vechi, Ceva Împrumutat și anul acesta, în loc de ceva albastru, noi propunem ceva Ultra Violet la fiecare nunta in 2018.

Complexă și contemplativă, culoarea Ultra Violet sugerează misterele cosmosului, intrigă la ceea ce se află înainte și dincolo de locul unde suntem acum.  Acest enigmatic purpuriu a fost un simbol al neconvenționalului și strălucirii artistice. Simbolizează experimentarea și neconformitatea, stimulându-ne  imaginatia pentru a lasa o  amprenta unică asupra lumii și împingând granițele prin intermediul punctelor de creație.

Din punct de vedere istoric, a existat o calitate mistică sau spirituală atașată de ultra violet. Culoarea este adesea asociată cu practicile de mindfulness, care oferă un teren mai mare celor care caută un refugiu din lumea supradimensionată de astăzi.

Anul acesta florile folosite în aranjamente florale pentru nunta  vor constrasta puternic cu pastelurile folosite anul anterior și vor da un aer de eleganță și mister evenimentului.

Deasemenea faptul că anul 2018 are această cromatică nu este un must have pentru fiecare nunta. Culoarea ultra violet poate fi combinată cu : alb, galben, roz pal, mov sau gri, dar tot rămâne o culoare puternică,  cu contraste destul de mari și nu se  potrivește tuturor cuplurilor.

Sfatul nostru este să alegeți aceste tendinte decorative pentru nuntile din 2018 în măsura în care se potrivesc cu stilul dumneavoastră. Un cuplu ultra violet este: expansiv, spiritual, misterios, elegant, creativ și visător.

Dacă îndragiți această culoare și doriți să fie parte din decoratiunile de nunta, echipa MAURURU vă așteptă cu idei  ultra violete.

 

Exemple de idei ce pot fi realizate in atelierul nostru:

buchete de mireasa mov