Nunta in inima naturii

Andreea si Malin sunt un model de cuplu care isi traiesc iubirea frumos, liber, aproape de natura si spiritualitate. El pasionat de snowboard, natura, grafitti si corectitudine. Ea eleganta, feminina si iubitoare de natura. Am planificat alaturi de ei fiecare detaliu al nuntii cu vreo sase luni inainte si parca tot nu a fost suficient. Am povestit multe, ne-am gandit, am facut mostre si am creat impreuna decorul pe care ei si l-au dorit. Andreea a stiut de la inceput ca vrea o nunta in cromatica alb si verde, covor alb la intrare, arcada cu voal alb si multe flori, aranjamente de masa minimaliste si prezidiu bogat.

Au ales pentru nunta lor Tree House Lagoon Cosoba, o locatie care le-a oferit ce au visat: piscina, padure si poiana cu iarba. Am mers cu totii acolo pentru schite si masuratori, pentru a le arata la fata locului cu machete, cum putem pune in scena dorintele lor.

Aranjamentul de masa a fost o poiana de muschi si verdeata din care rasareau vaze de sticla si lumanari.Transparenta vazelor de sticla de diferite dimensiuni a fost evidentiata si de lumina lumanarilor, iar florile asezate in trepte au dat un aer fresh, natural si elegant.

Pentru decorul de prezidiu au ales o ghirlanda lunga de 5 m, bogata in flori si verdeata, luminata si ea de sfesnice de sticla de diferite dimensiuni. Euphorbia fulgens, Delphinium, trandafiri, Matthiola, Eustoma, Eucalipt, Hortensie, Iasomie, toate s-au impletit in decorul de prezidiu curgator pana la podea.

Decorul exterior opulent si luxuriant  a fost desprins din povestea pe care mirii au vrut sa o spuna invitatilor. Arcada a avut drapaje cu tul, hedera curgatoare pe toata suprafata ei si doua aranjamente florale curgatoare. Drumul catre acest loc de poveste “all white”  contrastand cu verdele padurii, a fost condus de o traversa alba si ea, cu petale de trandafir  pe margine.

Un alt detaliu frumos a fost un fotocorner realizat din boluri de sticla cu flori si lumanari. La  apus totul a fost feeric. Cu cat inaintam in noapte perdeaua de lumina se confunda cu stelele de pe cer si a fost un loc romantic pentru miri si invitati.

Buchetul de mireasa a fost ceva special fiind realizat intr-un suport din ramuri de maslin impletite. Florile folosite nu au avut nevoie de prea multe cuvinte, doar spunand numele lor se simtea emotia si incarcatura speciala. Busuioc, bujor, Euphorbia fulgens, Lathyrus, mac, iasomie sunt doar cateva dintre florile care vorbesc de la sine despre iubire si frumos.

 Lumanarile de cununie  au avut de 30 cm lungime, in aceeasi cromatica cu nunta si cu aceeasi componenta florala deosebita.

Pentru a continua linia spirituala, invitatiile au avut ca model floarea vietii, acelasi detaliu regasindu-se pe meniuri si place-carduri

Candy bar-ul a fost foarte gustos, prezentat frumos si  realizat de o echipa tanara chiar din zona Muscel, Dolcetti.

Despre Tree House Lagoon – Cosoba ce as putea sa mai spun decat ca este minunata, un colt de rai, intim in inima naturii.

 

 

Multumiri speciale:

Minunatilor miri: Andreea si Malin pentru incredere

Locatiei de vis: TreeHouse Lagoon – Cosoba si doamnei Maria pentu implicare

Echipei Foto: Sebastian Purice (Aventura Studio) si Sonia Ciocan

Intregii echipe Maururu pentru concept si design (Adrian si Nicoleta ati fost minunati)

Deliciosului Candy bar: Dolcetti

Universului: pentru vremea frumoasa, iarba verde, piscina si padure.

Testimonial:

“Iti scriu cateva cuvinte care sper sa descrie experienta minunata pe care am avut-o si pentru care iti multumesc inca o data. Din punct de vedere al aranjamentelor, a iesit totul exact asa cum mi-am dorit. Si nu o spun doar asa…e mare lucru, tinand cont de experienta cu ceilalti furnizori de servicii.

Iti doresc sa ai sanatate, sa faci tot timpul doar ceea ce iti place si sa bucuri cat mai multi oameni in minunata calatorie in care ti-ai ales ca “armata” cei mai frumosi soldatei: florile!

Cele mai bune ganduri catre tine si cu siguranta ne vom reintalni!

 

Te imbratisez,

Andreea”