Nunta la Hanul Muresenilor din Sacele

Este natural sa fii fericit, sa sarbatoresti iubirea alaturi de cei dragi si sa te bucuri de cel mai frumos eveniment din viata ta. Este natural sa alegi pentru evenimentul  tau, mai ales cand doresti un cadru noncomformist,  ce crezi tu ca este mai bun. O locatie frumoasa, cei mai buni furnizori, cel mai de incredere florist, cea mai vesela formatie, cel mai bun fotograf si lista cu “cei mai cei” ar putea continua. Dar pana la urma nunta inseamna bucurie si este natural sa te inconjori de  furnizori care sa te sustina in tot ce iti doresti.

Nuntile au inceput si la noi in tara revina la naturalete, sa inlocuiasa opulenta anilor anteriori cu eleganta si rafinament.  Asa a fost si pentru cuplul nostru de miri Laura si Juergen. Au ales pentru nunta lor un colt de natura proaspat si pitoresc situat la poalele muntelui Piatra Mare, in  Sacele. Locatia aleasa, Hanul Muresenilor, a fost exact piesa potrivita pentru acest cadru natural, elegant si confortabil. Inconjurata de brazi, dealuri cu iarba inalta si flori de camp parfumate, livezi de pomi fructiferi, locatia a asigurat un peisaj minunat pentru invitati, mai ales ca o parte nu erau romani si atunci au avut primul contact cu frumusetile Romaniei.

Cand echipa Maururu a fost solicitata pentru acest proiect ne-am bucurat mult. Stiam ca va fi o provocare din punct de vedere, organizatoric, logistic si floristic, dar simteam ca frumusetea decorului si cadrul in care vom lucra ne vor asigura un sentiment de vacanta.

Din fericire am lucrat cu un cuplu foarte hotarat care a stiut ce isi doreste pentru nunta lor si noua ne-a ramas doar componenta organizatorica si de implinire a dorintelor. Asa ca am ascultat totul cu atentie, am cautat colaboratorii potriviti si cu mult praf de magie pe maini ne-am apucat de implinit dorinte.a indeplinit cerintele: cromatica alb si verde, foarte putin sauvage si parfumat. Pentru a indeplini dorinta miresei am folosit cei mai iubiti tranadifi, David Austin, ranuculus, frezie, bujori si iasomie. Cred ca am putea spune ca acest buchet a fost o sticluta de parfum.

Buchetul de nasa a fost o explozie cromatica in nuantele unui rasarit de soare. De data aceasta am ales o forma compacta si am folosit celosia portocalie, bujori visini, trandafiri portocali si superba dalie visniu inchis –Arabian Night.

Pentru lumanari de cununie am ales modelul de 40 cm inaltime, impodobite in stilul sauvage si cromatica alb portocaliu, visiniu si verde.

Accesoriile florale nu au lipsit nici ele, cocardele au fost realizate pe suport brosa si corsajele pe suport bretara, toate in cromatica nuntii alba -verde. Printre acesoriile florale s-a evidentiat si o bijuterie florala pe care mireasa a purtat-o in par, realizata din flori naturale si asortata cu buchetul.

Localul a fost si el ornat cu aranjamente florale inalte, cu aranjamente florale sauvage si aranjamente florale curgatoare.  Intrarea a fost marcata de o perdea de flori curgatoare si boluri cu lumanari si flori iar candy bar-ul a avut doua aranjamente florale inalte.

au fost piesa de rezistenta din local.  Au fost  realizate in stil sauvage, cu hedera curgatoare, cu hortensie, trandafiri si matthiola din belsug. Din manunchiul generos de flori am lasat sa tasneasca catre tavan ramurele  pentru a completa armonios aranjamentul floral de nunta cu  mobilierul din local.

a avut pe marginea mesei o cascada de flori care se varsa intr-o perdea de hedera curgatoare pana la podea.

Totul a fost atent lucrat si asezat pentru a completa si potenta frumusetea locului. Hanul Muresenilor este un loc minunat in care mi-ar placea sa revenim si pentru alte evenimente. Nu mai spun de mancarea delicioasa, locurile de cazare exemplare si piscina fara clor, potrivita pentru iubitorii de inot si relaxare.

Foto: Vlad Solomon Photography

Locatie: Hanul Muresenilor, Sacele

Concept si design floral: Maururu

Data: 1 Iulie 2017

Testimonial:

” Multumesc pentru tot. Cu toate ca nu am fost in tara, totul a fost organizat mai frumos decat ma asteptam. Florile au fost de vis, foarte frumoase.”

« 2 of 2 »